Filip Muyldermans

Cameraman – Videograaf – Monteur

Over mezelf

 

Uw professioneel gefilmde en gemonteerde promoclip, livestream, huwelijksclip, event, bedrijfsfeest, after-movie, docu, trailer of teaser van en voor livemuziek-tournees, theatervoorstellingen of uw instructiefilms en initiatie-clips in een geanimeerde video… !

Bovenal streef ik er met passie voor mijn beroep naar om mijn jarenlange ervaring als televisie-multicameraman enerzijds en mijn ‘gevoelige zintuigen en voelsprieten’ anderzijds aan te wenden om voor jou, uw bedrijf of onderneming een professioneel afgewerkt en gemonteerde clip of film af te leveren.  Niet alleen voor grote bedrijven, maar ook voor de kleine zelfstandige, de KMO of particulieren.  En dit aan betaalbare prijzen.

Meer en meer is promotiewerk via soc.media, Youtube kanalen, websites, vele malen attractiever en effectiever geworden naar uw klanten of doelgroep toe. Louter drukwerk of een quasi onhaalbare of onbetaalbare televisiespot bereikt veelal te weinig gericht uw doelgroep.   We leven meer en meer in een beeld-en geluidscultuur, zeker dezer tijden.  Een beeld- en geluidscultuur dewelke we letterlijk in onze handen hebben op smartphones en tablets. Of bvb. in uw wachtruimte waar uw klant via een geplaatst beeldscherm al aangenaam kan kennismaken met uw service en producten.   Kortom, uw potentiële klanten, uw publiek, wil meer dan ooit zeer graag snel en in één klik of swipe een ‘audio-visule indruk en sfeer’ van uw producten of diensten te zien krijgen.

                                                                                                                          Ik film en werk uw promoclip af in tv- en filmische kwaliteit en engageer me, logischerwijs in overleg, dat ‘de boodschap’ en ‘de sfeer’ van uw product of dienst zo aantrekkelijk mogelijk overkomt. Want daar draait het tenslotte om. Een duidelijke, zo bondig mogelijke maar uiteraard sfeervolle boodschap !  Ik kan garanderen dat ik hier heel wat tijd en aandacht aan besteedt, om aan te voelen en rekening te houden met wat de essentiële eisen en gevoeligheden naar het eindproduct toe, bij een opdrachtgever zijn. En ik tracht deze dan ook zo goed als mogelijk aan bod te laten komen in het eindresultaat van uw film of clip.                                                                                   

Bereikbare en realiseerbare ‘beeldverhalen’. Een meer en meer gevraagde communicatievorm geworden. En de gevoelsmatigheden en doelen van uw product- en/of dienst wil ik in uw clip of film dan ook absoluut zo sfeervol en origineel mogelijk brengen.                                                                                                        

Bovenal, een goede video of animatie hoeft niet per definitie onbetaalbaar te zijn. Tenslotte ontstaat de kwaliteit van een filmisch beeldverhaal niet louter en alleen door de laatste nieuwe snufjes op het vlak van apparatuur. Kwalitatief topmateriaal is uiteraard een essentieel aspect maar uiteindelijk en gelukkig nog altijd een soort ‘noodzakelijke bijzaak’.  

Het zijn vooral de ogen van de cameraman, het bij opnames vooruit denken naar montage en eindresultaat toe alsook het audiovisuele ‘ritme en aanvoelen’ in de postproductie, dewelke de uiteindelijke sfeer en kracht van de boodschap bepalen in het eindresultaat.                

Filip Muyldermans


 

© 2022 Filip Muyldermans

Thema door Anders Norén