Filip Muyldermans

Cameraman – Videograaf – Monteur

Over mezelf

Uw professioneel gefilmde en gemonteerde promoclip, huwelijksfilm-en huwelijksclips, event, bedrijfsfeest, after-movies, docu, trailers en teasers van en voor livemuziek-tournees en theatervoorstellingen, instructiefilms en clips, …etc…

Bovenal streef ik er met passie voor mijn beroep naar om mijn jarenlange ervaring als televisie-multicameraman enerzijds en mijn ‘gevoelige zintuigen en voelsprieten’ anderzijds aan te wenden om voor jou, uw bedrijf of onderneming een professioneel afgewerkt en gemonteerde clip of film af te leveren.  Ook voor particulieren.  En dit aan betaalbare prijzen.

Meer en meer is promotiewerk op soc.media, Youtube kanalen, websites, vele malen attractiever en effectiever geworden naar klanten toe. Louter drukwerk of een quasi onhaalbare of onbetaalbare televisiespot bereikt veelal te weinig zijn doelgroep.    We leven meer en meer in een beeld-cultuur. Een beeld- en geluidscultuur dewelke we letterlijk in onze handen hebben op smartphones en tablets. Uw potentiële klanten, uw publiek, wil dan ook zeer graag snel in één klik of swipe een ‘audio-visule indruk’ van uw product of dienst te zien krijgen.

                                                                                                                          Ik film en monteer uw promoclip af in tv- en filmische kwaliteit en ‘k engageer me, logischerwijs in overleg, dat ‘de boodschap’ en ‘de sfeer’ van uw product of dienst zo aantrekkelijk mogelijk overkomt. Want daar draait het tenslotte om. Een duidelijke, zo bondig mogelijke maar uiteraard sfeervolle boodschap !  Ik kan garanderen dat ik hier heel wat tijd en aandacht aan besteedt, om aan te voelen en rekening te houden met wat de essentiële eisen en gevoeligheden naar het eindproduct toe, bij een opdrachtgever zijn. En ik tracht deze dan ook zo goed als mogelijk aan bod te laten komen in het eindresultaat van uw film of clip.                                                                                   

Tenslotte zijn bereikbare en realiseerbare ‘beeldverhalen’ een meer en meer gevraagde communicatievorm geworden. En de gevoelsmatigheden en doelen van uw product- en/of dienst wil ik in uw clip of film dan ook absoluut zo sfeervol en origineel mogelijk brengen.                                                                                                        

Een goed audio-visueel product hoeft niet per definitie onbetaalbaar te zijn. Tenslotte ontstaat de kwaliteit van een filmisch beeldverhaal niet louter en alleen door de laatste nieuwe snufjes op het vlak van apparatuur. Kwalitatief topmateriaal is uiteraard een essentieel aspect maar uiteindelijk en gelukkig nog altijd een soort ‘bijzaak’.  

Het zijn vooral de ogen van de cameraman, het bij opnames vooruit denken naar montage en eindresultaat toe alsook het audiovisuele ‘ritme en aanvoelen’ in de postproductie, dewelke de uiteindelijke sfeer en kracht van de boodschap bepalen in het eindresultaat.                

Filip Muyldermans


© 2020 Filip Muyldermans

Thema door Anders Norén